Calitate

Cine este responsabil pentru produse?

LivrareBaiaMare.ro este un intermediar, care trimite comanda ta la magazin. Singura obligaţie a LivrareBaiaMare.ro este să transmită comanda către magazin, ceea ce înseamnă că nu are nici o influenţă asupra livrării sau calităţii produselor.
Daca nu eşti multumit de comanda ta poţi contacta magazinul. De asemenea, poţi contacta şi serviciul clienţi pentru a solicita informaţii. Vom trimite sesizarea ta către magazin pentru a te contacta în cel mai scurt timp posibil.V-am răspuns la întrebare? Dacă nu, atunci contactează serviciul nostru clienți.

Cum evaluez comanda mea?

Pentru a evalua calitatea produselor şi a livrării folosim un sistem de feedback.
Evaluările adăugate apar pe site sub forma unor stele lângă logoul fiecărui magazin. Părerea ta este foarte importantă şi va ajuta alţi clienţi să se decidă asupra magazinului de unde vor comanda.V-am răspuns la întrebare? Dacă nu, atunci contactează serviciul nostru clienți.

Magazinul nu a primit comanda.

Ai plasat o comanda pe LivrareBaiaMare.ro, însă magazinul ales spune că nu a primit-o. În această situaţie te rugăm sa ne contactezi. Vom verifica de îndată dacă a fost confirmată sau nu de către magazin. În unele cazuri confirmarea comenzii poate dura până la 15 minute.V-am răspuns la întrebare? Dacă nu, atunci contactează serviciul nostru clienți.

snaptube pc minecraft download pc

snaptube baixa aqui share me download for pc download idm kuyhaa